Ons nieuwsoverzicht

  • Buitenfilm vanavond gaat helaas toch niet door

    Helaas is het weerbericht van vanavond last-minute nog veranderd waardoor we hebben moeten besluiten de Buitenfilm alsnog af te lassen. Hopelijk hebben we vrijdag beter weer!

  • Vanavond in de Buitenfilm: CafĂ© Society

    Vanavond om 22.00 uur vertonen wij Café Society op onze binnenplaats. De entree is gratis, maar zorg wel dat je op tijd bent. We verwachten namelijk grote drukte en in dat geval geldt helaas: vol is vol. Tot straks! Meer info & de trailer vind je hier. 

  • Inschrijving nieuw seizoen Filmkring geopend

    Als lid van de Filmkring ziet u zeven keer per jaar een voorpremiere van een film, op een vaste ochtend in de maand voor € 65,-. Het programma is zeer gevarieerd en loopt van september tot en met mei.

  • Vanavond is het droog, dus buitenfilm gaat door.

    Wat nu valt, valt vanavond niet meer. Het blijft droog, dus de buitenfilm gaat door! La Famille Bélier start rond 22.15 uur. Het is een hartverwarmende Franse tragikomedie over een doof boerengezin dat in rep en roer raakt als de enige horende dochter een zangcarrière wil beginnen.

  • In de zomervakantie: stopmotion workshop voor de kleintjes

    Elke woensdagochtend in de zomervakantie organiseren we bij de film Casper & Emma de bergen in een workshop waarin we met elkaar een stopmotionfilmpje gaan maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar, begint na afloop van de film en duurt ongeveer een uur. Doe je ook mee?

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.