Ons nieuwsoverzicht

 • De Buitenfilm gaat door!

  Het weer is helemaal opgeklaard, dus de Buitenfilm gaat gewoon door! Vanavond zie je Er Ist Wieder Da op onze binnenplaats. Tot dan!

 • De Buitenfilm gaat door!

 • Vandaag extra Buitenfilm

  We baalden ontzettend dat we twee weken geleden Hell or High Water af hebben moeten lassen vanwege het slechte weer. Dus hebben we besloten 'm maandagavond 14 augustus alsnog te vertonen, om 21.30 uur. Een film die je echt niet mag missen, tot dan!

 • Stertenor Jonas Kaufmann in La Forza del Destino

  Vanavond nemen wij u mee naar de Bayerische Staatsoper in München, waar we de wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann zien schitteren als Don Alvaro in Verdi's La Forza del Destino. Echter, u hoeft er Eindhoven niet voor uit: het stuk werd live opgenomen waardoor het vanavond om 20.00 uur te zien is in onze Podiumzaal! Meer info & tickets vindt u hier.

 • De Buitenfilm gaat niet door

  Het weerbericht ziet er niet al te best uit, dus helaas gaat de BUITENFILM vanavond niet door. Hopelijk vrijdag beter weer! Als het weer het dan weer toelaat zie je die avond om 21.30 uur La Pazza Gioia.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.