Ons nieuwsoverzicht

 • Beleef Manifesto in Natlab

  Manifesto is de filmische versie van de installatie die eerder dit jaar tijdens het Holland Festival te zien was en daar met enorm enthousiasme werd ontvangen. De film is gemaakt door kunstenaar en filmer Julian Rosefeldt, die actrice Cate Blanchett in dertien verschillende scenes bijzondere kunstenaarsmanifesten uit de vorige eeuw laat verbeelden.

 • Filmfestival VenetiĆ«, een verslag

  Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, bezocht het filmfestival van Venetië. Hier leest u haar verslag van deze editie.

 • Love is thicker than water met inleiding en nagesprek

  Aankomende vrijdagavond om 20.00 uur is regisseur Ate de Jong persoonlijk aanwezig om zijn nieuwe film Love is thicker than water in te leiden en na afloop vragen van het publiek te beantwoorden.

 • Vacature Raad van Toezicht

  Vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn van de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht zoeken wij een nieuwe voorzitter. Daarnaast zoeken wij uitbreiding van de Raad van Toezicht met een nieuw lid. Voor de functie van voorzitter zoeken wij een boegbeeld met een lokaal en landelijk maatschappelijk netwerk, politieke sensibiliteit, kennis van de cultuursector en affiniteit met film, theater, nieuwe media en innovatie. Van het nieuwe lid vragen wij kennis van nieuwe media en nieuw ondernemerschap. Solliciteren
  Uw brief of email met motivatie en cv ontvangen wij graag voor 15 september 2017 tav Raad van Toezicht Stichting Plaza Futura, p/a Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven, of per mail: francoise@plazafutura.nl.
  Nadere inlichtingen bij: Pieter Hendrikse, lid van de Raad van Toezicht, E: pieterjjeindhoven@gmail.com M: 0613767330

 • Cinema Pirandello - Italiaans Filmfestival

  DONDERDAG 24.8 OM 1700 UUR FEESTELIJKE OPENING IN AANWEZIGHEID VAN GIOVANNA TAVIANI, IEDEREEN WELKOM Van do 24 t/m zo 27 augustus staat Natlab in het teken van Italiaans Filmfestival Cinema Pirandello. Gedurende deze vier dagen worden tien films vertoond die gebaseerd zijn op het werk van de Italiaanse schrijver Luigi Pirandello. Het is 150 jaar geleden dat hij werd geboren en overal in de wereld herdenken ze hem en zijn werk. Het festival wordt feestelijk geopend met film en talks met speciale gast Giovanna Taviani, die gaat vertellen over haar ervaringen op de set van Kaos van haar vader en oom en wat daaruit voortgekomen is. Het volledige programma vind je hier. 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.