Ons nieuwsoverzicht

 • In de zomervakantie: stopmotion workshop voor de kleintjes

  Elke woensdagochtend in de zomervakantie organiseren we bij de film Casper & Emma de bergen in een workshop waarin we met elkaar een stopmotionfilmpje gaan maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar, begint na afloop van de film en duurt ongeveer een uur. Doe je ook mee?

 • Buitenfilm Virgin Mountain: vanavond om 22.15 uur!

  De afgelopen week zijn alle voorbereidingen getroffen, de technici hebben proefgedraaid én het weer werkt vandaag fantastisch mee. Kortom: de eerste buitenfilm van dit seizoen gaat door! Vanavond rond 22.15 starten we de film: Virgin Mountain. Tot dan!

 • Extra vertoningen La Bohème

  Heeft u afgelopen week geen kaarten meer kunnen bemachtigen voor de vertoning van La Bohème? Dan hebben wij goed nieuws: we gaan de opera nog twee keer vertonen, op woensdag 12 juli en woensdag 2 augustus.

 • Martin Scorsese: 3 van zijn filmkassiekers

  Martin Scorsese (1942), de regisseur van klassiekers als Taxi Driver, Raging Bull en The Wolf of Wall Street heeft in de loop van de tijd een uniek filmisch handschrift ontwikkeld. Opgegroeid als zoon van Italiaanse immigranten in Little Italy in New York, schetst hij in zijn films een enerverend beeld van dit hechte milieu waarin familie, geloof en vertrouwen centraal staan. Volgende week (v.a. do 6 juli) vertoont Natlab drie van zijn filmklassiekers: Raging Bull (1980 - foto), Goodfellas (1990) en Taxi Driver (1976). 

 • Nieuw theaterseizoen online

  De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is van start! Bovendien bieden wij een interessante korting wanneer u de theatervoorstelling combineert met een bijpassende film.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.