Ons nieuwsoverzicht

 • Talkshow met o.a. Nicci French in Natlab nu online te zien

  Vrijdagavond 11 mei waren schrijversduo Nicci French en auteur/redacteur A.J. Finn te gast in Natlab. Tijdens een avondvullend programma spraken ze met ons over schrijven met een dubbele identiteit, debuteren en literatuur.  Nicci Gerrard en haar man Sean French schrijven samen romans onder de naam Nicci French. Hun redacteur A.J. Finn bracht onlangs zijn debuutroman ‘De vrouw in het raam’ uit. De avond werd gepresenteerd door Natlab directeur Pauline Terreehorst en Volkskrant literatuurrecensent Persis Bekkering.  Wie niet aanwezig kon zijn, of wie deze mooie avond nog eens wil herbeleven kan de volledige talkshow nu online bekijken op Youtube.

 • Eerste editie Flamenco Festival Eindhoven

  Luid met ons de zomer in tijdens de eerste editie van Flamenco Festival Eindhoven! Een sfeervol weekend voor jong en oud, met een Buitenfilm (La Chana), diverse workshops, kraampjes, lekker eten en natuurlijk optredens van diverse artiesten.

 • Programma Zomerfestival online

  De zon is weer volop aan het schijnen, hoog tijd dus voor ons Zomerfestival: de beste films van het afgelopen seizoen voor maar € 6,- per film. Aankomende donderdag 14 juni trappen we af met Italiaans drama Call me by your name en de thriller My Cousin RachelHet volledige programma leest u hier.   

 • Bijzondere kunstfilms in Natlab

  ABC Film Distribution presenteert een vijftal bijzondere kunstfilms onder de noemer 'Arts in Cinema'. Deze nieuwe reeks gaat van start in mei en loopt door tot oktober. We trappen af met Caravaggio: the Soul and the Blood

 • 24-30 mei | Week van de Italiaanse Film met veel gratis toegankelijke films

  Tijdens de week van de Italiaanse Film zijn La dolce vita, plus enkele recente Italiaanse films die geproduceerd zijn door de RAI, de Italiaanse televisie, gratis te bezoeken. Ook het rondetafelgesprek en de masterclasses in het weekend zijn voor iedereen kosteloos toegankelijk. Deze vertoningen en evenementen worden aangeboden door het Italiaanse Ministerie van Cultuur in het kader van de wereldwijde viering van de Week van de Italiaanse Film, Fare Cinema, die dit jaar in het teken staat van het vakmanschap van iedereen die meewerkt aan de realisatie van een film.

  Afgelopen donderdag werd het festival geopend door de ambassadeur van Italië, zijne Excellentie Andrea Perugini. Reserveren voor de filmvertoningen en de workshops wordt aangeraden. Meer informatie vindt u hier. 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.