Fototentoonstelling Vereeuwigd in Natlab

Di 06 maart 2018

Afgelopen vrijdag 9 maart is in Natlab in besloten kring de opening van de nieuwe fototentoonstelling Vereeuwigd gevierd. Bij deze feestelijke opening was o.a. fotografe Micky Hoogendijk aanwezig. De expositie is vanaf nu voor publiek toegankelijk.

Op 2 oktober opende LEVENXL de website www.vereeuwigd.nu waarop ernstig zieke mensen hun verhaal, levenslessen en inzichten kunnen delen, dit als inspiratie en steun voor anderen. Via de website kunnen deze mensen benaderd worden door lezers en door fotografen die een fotoshoot cadeau willen doen. Veel bekende fotografen hebben al een persoonlijk portret gemaakt van iemand die zijn of haar ervaring en levenskunst heeft willen delen. Belangeloos werken o.a. mee: Ruben Terlou, Micky Hoogendijk, Humberto Tan, Linelle Deunk, Govert de Roos en Patricia Steur.

De verhalen en de foto’s worden vanaf maart extra onder de aandacht gebracht in een tentoonstelling die van 9 maart t/m 25 april bij ons te zien is. Van 29 april t/m 20 juni hangen de werken in de Domkerk in Utrecht.

De expositie toont maar liefst 35 foto’s van bekende en minder bekende, doch zeer getalenteerde fotografen. De verhalen van de mensen zijn te beluisteren via podcasts, zo veel mogelijk door de mensen zelf ingesproken. Alle partners die deze expositie mogelijk maken werken belangeloos mee. Als de expositie is beëindigd worden de geëxposeerde foto’s cadeau gegeven aan de geportretteerde mensen of aan hun nabestaanden.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.