Love is thicker than water met inleiding en nagesprek

Di 05 september 2017

Aankomende vrijdagavond om 20.00 uur is regisseur Ate de Jong persoonlijk aanwezig om zijn nieuwe film Love is thicker than water in te leiden en na afloop vragen van het publiek te beantwoorden.

Ate de Jong
De Jong regisseerde zowel Nederlandse, Duitse, Britse als Amerikaanse films en series, waaronder Drop Dead Fred (met Rik Mayall), Highway to Hell en In de schaduw van de overwinning. In 1987 regisseerde hij de aflevering 'Missing Hours' van de Amerikaanse politieserie Miami Vice. De laatste jaren is hij actief als (mede)producent van onder andere Left Luggage (1998), Enigma, The Discovery of Heaven (2001) en Zomerhitte.

Love is thicker than water
Arthur en Vida wonen in het hedendaagse London en worden smoorverliefd op elkaar. Maar Vida’s welgestelde familie en haar Joodse intellectuele opvoeding botsen genadeloos met Arthur’s arbeidersachtergrond en zijn no-nonsense opvoeding in het rauwe Wales.

Speels geanimeerde tussenscenes en een soulvolle score voegen een extra dimensie toe aan deze memorabele en bijzonder hartverwarmende romantische film.

Meer info en tickets vindt u hier

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.