Reis naar Venetië: Biënnale & Filmfestival

Di 16 mei 2017

Nieuw op het programma van Natlab: een kunstreis naar Venetië, een zesdaagse reis onder begeleiding van Ko van Dun en Pauline Terreehorst. Het gaat om een reis van zondag 27 augustus t/m vrijdag 1 september 2017. 

Naast de Biënnale, die geldt als hét grote, tweejaarlijkse event in de wereld van de kunst, heeft Venetië ook nog het jaarlijkse Filmfestival, hét internationale spektakel voor zowel liefhebbers als professionals. Alles wat naam en faam heeft verzamelt zich in de twee weken van het gebeuren op het Lido. Met als hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Leeuwen. Deze zesdaagse reis biedt een gecombineerd bezoek aan zowel de Biënnale als het Filmfestival.

Pauline Terreehorst, directeur van Natlab, verzorgt de begeleiding van het filmdeel en voert u binnen in de betoverende wereld van het Festival. Het programma van het kunstdeel onder begeleiding van kunsthistoricus Ko van Dun voorziet in een uitgebreid bezoek aan de centrale tentoonstelling en de paviljoens in de Arsenale en de Giardini. Daarnaast gaan we op zoek naar spraakmakende landenpresentaties en collateral events verspreid over de oude stad in kerken, palazzi en andere historische gebouwen.

27.08.2017 – 01.09.2017 | prijs: € 249,00
Inclusief reisboek, exclusief entrees. Reis en verblijf op eigen gelegenheid.
De reis is nog niet te boeken, wel kunt u aangeven dat u interesse heeft.

Heeft u interesse in deze reis naar Venetië?
Meldt u zich dan vrijblijvend aan door een mail te sturen via deze link. We houden u vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.