Vier sterren voor Een Winterplan

Ma 20 maart 2017

Zaterdag 25 maart staat OT rotterdam in onze podiumzaal met de nieuwe voorstelling Een Winterplan. De voorstelling ging afgelopen donderdag in Rotterdam in première en werd goed ontvangen. 
'Mirjam Koen regisseert mooi gedoseerd, subtiel, zonder stemverheffing en snijdt de tijdlagen soepel door elkaar heen – mooi vakmanschap.' - Theaterkrant, 4 sterren

Een Winterplan
zaterdag 25 maart om 20.30 uur
Een winterplan gaat over het einde van de vriendschap tussen drie grote denkers: Friedrich Nietzsche, Lou Salomé en Paul Rée.
Korte tijd vormden zij een hecht driemanschap en maakten zij plannen om samen te leven en werken.
Onbeantwoorde liefde gaat uiteindelijk ten koste van de driehoeksverhouding; het ‘winterplan’ om samen te gaan leven en werken als vrienden is nooit van de grond gekomen. Nietzsche verbrak de vriendschap, Paul Rée en Lou Salomé leefden nog vier jaar samen, tot ook zij ieder een andere weg kozen.

Filosofiecollege
zaterdag 25 maart om 19.45 uur
Voorafgaand aan de voorstelling bestaat de mogelijkheid een filosofiecollege te volgen, en na afloop is er nog een nabeschouwing waarbij de Eindhovense filosofe Ingeborg van den Bold in gesprek gaat met Lizzy Timmers, de actrice uit het stuk.

Meer info & tickets

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.