Film voor onder de kerstboom

Di 06 december 2016

Een Betere Filmpas voor de binge watcher, een filmcursus voor de aspirant Hitchcock of een filmbanner tas voor de fashionista: ook voor je decembercadeaus kun je bij Natlab terecht.

Voor de binge watcher
Geef degene die maar niet genoeg kan krijgen van arthouse films De Betere Filmpas cadeau. Met deze pas kun je zoveel je wilt bij Natlab naar de film voor een vast bedrag van €18 per maand. Daar bovenop gelden er leuke privileges voor De Betere Filmpashouders.

Zoek je juist een cadeau voor iemand die ook graag naar de film gaat maar wat minder ruim in de tijd zit? Geef dan een Plazapas cadeau. Deze kortingspas van Natlab door Plaza Futura geeft flinke korting op al onze voorstellingen (film en theater). De pas kost €20 en is één jaar geldig vanaf de datum van aanschaf. De korting op films is maximaal €1. Op maandag krijgen pashouders extra korting: €3 Op overig programma bedraagt de korting maximaal €5.

Voor die dierbare die verdieping zoekt
In januari 2017 gaat een nieuwe Cursus Filmanalyse van start. Een perfect cadeau voor de aspirant Hitchcock. Onder leiding van Jan Salden, docent filmtheorie en geschiedenis aan de Academie van Beeldende Kunst in Maastricht, ga je tijdens vier sessies dieper in op allerlei facetten van film. De cursus kost €70.

In januari 2017 start ook The Bigger Picture, een reis door de tijd met als reisleiders kunsthistoricus Ko van Dun en filmtheoreticus Pauline Terreehorst. Zij gaan in op veranderingen in de kunsten na 1945 en leggen dwarsverbanden met filosofie en politiek. Een mooi cadeau voor wie zijn film- en kunstkennis wil opvijzelen. Een passe-partout voor deze reeks lezingen kost €80.

Voor de fashionista
Modebewust én movie lover? Laat het zien.

Met een tas of schort gemaakt van oude filmbanieren
Met een tas met een tekst erop van Merel Morre (voormalige stadsdichter van Eindhoven).
Of met een tekst en t-shirt van Agnès B.: J’aime le cinema!

Voor de student en/of scholier

Studenten en scholieren moeten veel notities maken. In een handgebonden notitieboekje van filmposters bijvoorbeeld. De boekjes zijn verkrijgbaar in twee maten en de posters die zijn gebruikt zijn van de films: Carol, Janis: Little Girl Blue, Out of Love, The Wolfpack en een gesigneerde poster van Strike a Pose.
De boekjes kosten €5 of € 7,50.

Voor de podiumkunstenliefhebber
Bij Natlab programmeren we met regelmaat actuele voorstellingen van nationale en internationale gezelschappen. In januari staat bijvoorbeeld gezelschap Berlin/Het Zuidelijk Toneel op de Natlabse planken met Zvizdal, een filmisch portret over twee mensen, wonende in een spookstad. Een verhaal over eenzaamheid en overleving als gevolg van een mislukt atomisch experiment. En in februari presenteert choreografe Krisztina de Châtel in het dansprogramma Krisztina's Keuze 2 vijf talentvolle choreografen die ze de kans wil geven hun zeggingskracht verder te ontwikkelen. En in maart brengt theatergezelschap De Theatertroep Driekoningenavond / Twelfth Night of: zie zelf maar.

Voor de geliefde die eigenlijk alles al heeft
Wat als hij of zij alles al heeft? Geef dan een Natlab door Plaza Futura Cadeaubon. De cadeaubonnen zijn in te wisselen voor programma’s van Plaza Futura in Natlab. Ook in het café-restaurant zijn deze bonnen te gebruiken. De Cadeaubon is te koop voor € 7,50, € 10,00 of € 15,00.
 

Al deze cadeaus zijn in onze winkel (bij de kassa) te koop. 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.