Zondag in Natlab

Vr 30 september 2016

Van 's ochtends tot 's avonds bijzonder programma.
De herfst is begonnen, de dagen worden donkerder en zondag is dé dag om lekker film te gaan kijken, te borrelen met vrienden of te lunchen met het gezin. Natlab biedt daarom elke zondag een uitgebreid en gevarieerd programma voor jong en oud.
Je ziet bij ons als eerste de nieuwste films, nog vóórdat ze in première gaan en je kunt op zondagochtend met je baby naar de film. Er is maandelijks een Gay Film Night en we tonen werk van de grote meesters in Meesters Op Zondag. Na de film nog iets drinken en nakletsen? Op zondag is ons café weer geopend tot twaalf uur.

Meesters Op Zondag
Voortaan staat de zondagochtend in Natlab in het teken van de grote meesters. We halen de wereld naar Eindhoven, zodat je vanuit de luie stoel kunt genieten van de mooiste internationale kunstcollecties zoals die van Vermeer, Bosch en Monet - op film! In Meesters Op Zondag zie je ook de encore-vertoningen van populaire live opera’s en balletten uit Londen. Voor filmliefhebbers staan in dit programma op zondagochtend ook regelmatig grote filmklassiekers. 

Sunday Night Preview
Als eerste de nieuwste films zien, nog vóór de officiële releasedatum? Met het nieuwe programma Sunday Night Preview zie je één keer per maand films die op dat moment nog in première moeten gaan. Het ideale moment om je weekend op een relaxte en culturele manier af te sluiten. Elke tweede zondagavond van de maand, gedurende negen maanden bij Natlab. 

Met je baby naar de film
De nieuwste films zien, zonder oppas voor je baby te regelen? Bij ons kunnen ouders iedere zondagochtend met hun baby naar de nieuwste films. De zaal wordt zo ingericht dat deze zowel voor de ouders als hun baby (tot 12 maanden) comfortabel is. Het licht is gedempt, het geluid staat zachter, ouders kunnen in- en uitlopen en de kinderwagen meenemen in de zaal. 

Gay Film Night
Elke laatste zondagavond van de maand om 19.30 uur is het Gay Film Night in Natlab. Distributeur Cinemien stuurt Gay & Lesbian topfilms langs verschillende steden, waaronder Eindhoven. Je ziet de mooiste gayfilms, van drama tot komedie en van thriller tot cult.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.