Met je DIERbare naar de film op dierendag

Di 04 oktober 2016

Dierendag! Een prima gelegenheid om samen met je DIERbare een mooie film te gaan zien, dachten wij. Dus neem je opa, je hamster, je geliefde, je hond, je tante of je konijn lekker mee! Omdat het dierendag is, mag je DIERbare voor de halve prijs naar de film*. De films die we in dit kader draaien zijn Truman en Manglehorn.

*Deze kaartjes zijn enkel verkrijgbaar aan onze kassa. En omdat het hun dag is mag je beestje uiteraard gratis naar binnen.

Truman
Di 4 oktober, 18.55 uur
Dit intieme en humoristische portret met Ricardo Darín (El secreto de sus ojos) en Javier Cámara (Sex and Lucia, Hable con ella) in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een vriendschap tussen twee verschillende karakters en de moed die nodig is om de dood te accepteren.
Julián is een acteur en levensgenieter die de vijftig is gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven, daarom organiseert hij zijn laatste afscheid. Zijn jeugdvriend Tomás komt hem uit Canada bezoeken, ze hebben elkaar in jaren niet gezien. Samen beleven ze vier onvergetelijke dagen waarin ze diverse steden aandoen. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julián mee worstelt: een nieuw thuis vinden voor Truman, zijn hond.

Manglehorn
Di 4 oktober, 19.10 uur
Sleutelmaker A.J. Manglehorn leidt een bescheiden leven in een rustig dorp. Hij verzorgt zijn zieke kat, maakt elke vrijdag een praatje met de lokale bankbediende en gaat dagelijks naar hetzelfde restaurant. Terwijl hij routinematig zijn dag doorkomt, is hij ondertussen nog altijd bezig met het verlies van zijn grote liefde Clara. Tijdens zijn leven als crimineel stond zij vaak op de tweede plaats, een beslissing waar hij nog dagelijks spijt van heeft. Als hij op een dag Dawn ontmoet lijkt er eindelijk een nieuw hoofdstuk in zijn leven te zijn aangebroken, maar Manglehorn zal eerst een beslissing moeten nemen. Blijft hij vastzitten in het verleden of omarmt hij wat de toekomst hem kan brengen?

 

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.