Ook deze zomer: jeugdfilms in Natlab!

Ma 01 augustus 2016

Natuurlijk kun je deze zomer lekker gaan zwemmen en zonnen met je kroost, maar op grijze of regenachtige dagen willen de kinderen veel liever naar een leuke film! Neem ze mee naar Natlab, waar twee bijzondere jeugdfilms op het programma staan vanaf deze week. 

Vanaf donderdag 4 augustus zie je voor een klein prijsje deze kinderfilms in onze zalen: THE CIRCUS van Charlie Chaplin en de korte film STORM, voor de allerkleinsten, vanaf 3 jaar.

THE CIRCUS (AL)
Ieder kind móet een keer in zijn leven een Chaplin op groot doek gezien hebben, vinden we bij Natlab. Daarom is de toegangsprijs voor kinderen t/m 12 jaar maar € 2,50! 
Een zwerver loopt rond bij een circus, waar de politie hem aanziet voor een zakkenroller. Zijn pogingen om aan de agenten te ontkomen blijken zo grappig, dat hij door de eigenaar van het circus een baan aangeboden krijgt als clown.

STORM (3+)
In deze korte film kijken kleuters door de ogen van een leeftijdgenoot naar een heerlijke nieuwe wereld. Vreemd, maar toch heel herkenbaar. Een prachtig, klein juweeltje.

Ouders/begeleiders betalen € 5,- per persoon.
Een kinderkaartje kost € 2,50. Je koopt dit kaartje aan de kassa (niet online).


Verder draait in ons reguliere programma nog THE RED TURTLE.

THE RED TURTLE (6+)
Een man die schipbreuk heeft geleden probeert wanhopig het onbewoonde eiland waarop hij is aangespoeld te ontsnappen. Tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven zal veranderen.
De Nederlander Michael Dudok de Wit won in 2001 een Oscar voor Beste Korte Animatiefilm met Father and Daughter. The Red Turtle is zijn eerste lange animatiefilm, gemaakt in samenwerking met de wereldberoemde Japanse animatiestudio Ghibli.

The Red Turtle won in Cannes de Speciale Juryprijs van het programma-onderdeel Un Certain Regard.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.