The Red Turtle met LightVibes!

Vr 08 juli 2016

De film in een ander perspectief - maak het mee in Natlab! Beleef het allernieuwste op het gebied van technologie en beeld in een korte trailer bij de animatiefilm The Red Turtle.

LightVibes is een volledig nieuwe en unieke applicatie in de bioscoopzaal die de sfeer en verhaalkracht van de getoonde film versterkt met speciaal geprogrammeerde LEDlicht- en video-effecten. De beleving van film wordt daardoor veel intenser. The Red Turtle is de eerste film waarbij LightVibes wordt getoond.

THE RED TURTLE
Een man die schipbreuk heeft geleden probeert wanhopig het onbewoonde eiland waarop hij is aangespoeld te ontsnappen. Tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven zal veranderen.
De Nederlander Michael Dudok de Wit won in 2001 een Oscar voor Beste Korte Animatiefilm met Father and Daughter. The Red Turtle is zijn eerste lange animatiefilm, gemaakt in samenwerking met de wereldberoemde Japanse animatiestudio Ghibli, onder meer verantwoordelijk voor Spirited Away (2001) en recent The Tale of the Princess Kaguya (2013).
The Red Turtle won in Cannes de Speciale Juryprijs van het programma-onderdeel Un Certain Regard.

KAARTEN & INFO

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.