Encounters with nature - performance van Margret Wibmer

Di 22 maart 2016

Met de interactieve performance van de Oostenrijkse kunstenares Margret Wibmer sluiten we dit weekend Club Natlab E-nature af. Margret Wibmer combineert kunst en mode in performances, fotografie en beeldhouwkunst. In haar installaties doet het publiek altijd mee. Zo probeert ze hoofd en hart te bereiken, via alle zintuigen. Bewustzijn voor de omgeving, en het milieu, speelt daarbij altijd een grote rol. We zijn er trots op haar werk op zaterdagavond 2 april en zondag 3 april te kunnen presenteren. De toegang is gratis.

 

Gedurende twee dagen verandert onze podiumzaal in een plaats waar bezoekers de hoofdrol spelen. Doordat ze komen en gaan ontstaat een doorlopend zichtbaar en onzichtbaar verhaal, waarin de interactie en rollen voortdurend veranderen.

'Encounters with nature' is een performance die ruimte biedt voor reflectie. De natuurlijke cyclus van dag en nacht iwordt nagebootst in de grote theaterzaal van Natlab - zonder podium of zitplaatsen voor het publiek.
De performance nodigt bezoekers uit om hun gedachten en zorgen te delen over de natuur en de (negatieve) effecten die ons menselijk handelen veroorzaakt. Kledingstukken, ontworpen door Margret Wibmer, worden gedragen en uitgewisseld door de bezoekers en fungeren zo als dragers voor het archiveren van geschreven woorden. Mensen kunnen boodschappen voor elkaar achterlaten en zo elkaar inspireren.De performance bestaat bij de gratie van deelname. Iedereen is welkom om mee te doen. 

Optionele dresscode: zwart of wit, dan komen de kledingstukken nog beter tot hun recht.

Het geluidslandschap wordt verzorgd door componist Robert van Heumen.

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.