Speciale voorpremière DE HELLEVEEG

Ma 21 maart 2016

Dinsdag 22 maart vertonen we De Helleveeg als exclusieve voorpremière in het auditorium. De film -die deels werd opgenomen in de Eindhovense wijken Tivoli en Drents Dorp- gaat in de rest van het land pas donderdag 24 maart in première. De Helleveeg is gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden. Met o.a. Gijs Scholten van Aschat, Benja Bruijning en Hadewych Minis.

In De Helleveeg maken we kennis met Tiny (Hannah Hoekstra), een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders (Anneke Blok en Gijs Scholten van Aschat) en haar zus Hanny (Hadewych Minis) maken zich echter zorgen over Tiny. Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen? De reden van de moeizame band tussen Tiny en haar familie blijkt echter veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden.

De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama met een sterrencast bestaande uit onder meer Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis, Anneke Blok, Gijs Scholten van Aschat, Frank Lammers, Robert de Hoog en Beau Schneider. De regie van de film ligt in handen van André van Duren (De Bende van Oss).

U ziet De Helleveeg dinsdag 22 maart om 19.00 uur en om 21.15 uur.

Kaarten en info

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.