Jubileumvoorstelling van veelvuldig bekroonde choreograaf Ann Van den Broek - EXTRA VOORSTELLING

Di 16 februari 2016

Ann Van den Broek stapelt succes op succes. Haar gedurfde, vernieuwende en confronterende voorstellingen waren al vaak bij Plaza Futura te zien. Al 15 jaar staat WArd/waRD garant voor indrukwekkende dansproducties. En dat vieren we met de voorstelling Pushing the Wheel, die niet alleen op zondag 28 februari te zien is: op zaterdag 27 februari staat er nu een extra voorstelling gepland.

De nieuwe creatie Pushing The Wheel is een intieme herinnering aan de afgelopen 15 jaar die halsreikend uitkijkt naar de toekomst. Opgebouwd uit spontane flashbacks en flash-forwards van oud en nieuw bewegingsmateriaal. De song Jubilee Street van Nick Cave & The Bad Seeds is een belangrijk uitgangspunt voor de voorstelling. Daarnaast creëert Nicolas Rombouts een live soundscape opgebouwd uit klanken op het podium en verder bewerkt met effecten. Dit vormt een bevreemdend contrast met de song en manipuleert de tijds- en klankbeleving van de song zonder de song zelf te bewerken.


Samen met een cameraman, die live filmt en beelden projecteert, neemt Ann Van den Broek de toeschouwer mee op een haast psychedelische trip. Met de blik op verleden en toekomst gericht, vervaagt de grens tussen toeschouwer en performer in het nu.

INFO & KAARTEN
 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.