Winnaars tekenwedstrijd STORYBOARD

Ma 04 januari 2016

Tijdens de Kerstvakantie organiseerden we weer een tekenwedstrijd. Deze keer kregen kinderen de opdracht een storyboard te maken naar aanleiding van het verhaal van Bambi. Kinderen van 2 tot 11 jaar tekenden erop los en maakten de mooiste creaties. Uit alle inzendingen koos de jury de winnaars.

De eerste prijs gaat naar... twee winnaars! Een gedeelde eerste plaats dus. De jury vond beide tekeningen eruit springen en een eerste prijs meer dan waard.

 

Johan (7 jaar) maakte een heel eigen 2.0-achtige versie van Bambi. Filmisch in beeld gebracht, mooi en speels in het vlak gezet. De originaliteit en eigen inbreng in het verhaal maken van deze tekening een echte winnaar.


Tim (5 jaar) tekende erg goed, zeker voor zijn jonge leeftijd. Hij durfde 'groot' te tekenen, gebruikte mooie kleuren en vlakken en wist de kern van het verhaal goed te vangen in zes beeldjes. Knap gedaan!


De tweede prijs is voor Sienna (8 jaar). Ze tekende een mooie, korte versie van het verhaal en heeft zowel de beelden als de tekstjes eronder helemaal zelf gemaakt.


De derde prijs gaat naar Boaz (6 jaar), die aandoenlijke diertjes tekende met mooie details, zoals de ogen met wimpers, de vlinders, een eekhoorntje en natuurlijk het gewei.

De eerste prijswinnaars mogen met hun ouders, broertjhes en zusjes een avond komen eten in het restaurant van Natlab. De andere winnaars mogen naar de film met een vriendje of vriendinnetje. Gefeliciteerd met jullie prijzen!

Dinsdag 5 januari om 17 uur ontvangen de winnaars hun prijzen uit handen van Pauline Terreehorst, directeur van Natlab. Dan start ook meteen de expositie van alle tekeningen van deze wedstrijd. Kom kijken hoe mooi ook jouw storyboard tentoongesteld wordt! De expositie loopt tot 10 januari.

Tip! Binnenkort is er weer een leuk kinderprogramma in Natlab: Het Fantastisch Kinderfilm Festival. Een weekend vol kinderfilms voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Alle kinderen die naar de film gaan mogen ook komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding die tijdens het festival in Natlab staat. In deze fantastische speeltuin ga je net als in de film op reis. Stap in en speel mee met koffer-memory, maak een lichtvoorstelling met de bewegende beelden die je ziet vanuit de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, bereid je eigen picknick voor onderweg en beleef nog veel meer! Lees hier meer over het Fantastisch Kinderfilm Festival.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.