Een avond die de boeken ingaat: Het Boekenbal!

Ma 02 maart 2015

Schrijvend en lezend Eindhoven opgelet: het eerste Eindhovense Boekenbal is een feit! Wil je Wim Daniëls, Henk van Straten, Roel Smits of Buddy Tegenbosch nu wel eens echt tegen het lijf lopen? Of dansen met Anneke van Wolfswinkel en Ralf Mohren? Zorg dan dat je snel kaarten koopt of reserveert en verzeker je van een avond die de boeken ingaat als waanzinnig.

 

Op dinsdag 10 maart gaan de voeten van de vloer en wordt er gedronken op het geschreven woord. Het Boekenbal wordt georganiseerd door Natlab en Boekhandel van Piere. Het bal wordt om 22.30 uur officieel geopend door wethouder Mary Ann Schreurs en schrijver Wim Daniëls.

Op het Eindhovense Boekenbal – dat midden in de Boekenweek valt en hetzelfde thema heeft, namelijk Waanzin: te gek voor woorden – verwelkomen we schrijvers, lezers, boekhandelaren, uitgevers en andere cultuurdragers uit Eindhoven en omgeving die het boek een warm hart toedragen. In een boekenambiance draait schrijver/uitgever Vic van de Reijt in de zaal zijn dansplaatjes, zoals hij dat ook elk jaar doet op het Amsterdamse Boekenbal. De aankleding van de zaal wordt verzorgd door Mark Vankan.

Meer info en kaarten

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.