DDW in Natlab

Ma 13 oktober 2014

Tijdens DDW 2014 zie je in Natlab twee filmspecials: '2 weeks. 2 musicians. 1 theater' en 'Licht, Donker... Licht & After The Tone'. Ook kunt u de gratis expositie "Age of Wonderland" van Baltan ism Hivos bewonderen. Zes jonge, buitenlandse kunstenaars laten hun ideeën en werk zien en nodigen u uit voor hun workshops, zie www.ageofwonderland.nl.  

Vanwege DDW zijn we bovendien eerder geopend op zaterdag 18 oktober en op zaterdag 25 oktober. Vanaf 10 uur ben je welkom die dagen.'2 weeks. 2 musicians. 1 theater'
is een vocale en grafische short film. Joris Tillmans en Katrien van de Camp werken dagelijks als muzikant/producer/vocalist in de Sweatshop Studio op Strijp-S. Twee weken lang sloten ze zich hier op, met hun ideeën voor twee bijzondere projecten. Elk project moet als één geheel, van voor naar achter, beluisterd worden. Alleen zo snap je de samenhang tussen de verschillende delen.
Meer info '2 weeks, 2 musicians, 1 theater'

'Licht, Donker... Licht'

In het weekend van 13 en 14 september, tijdens de Open Monumentendag, voerde Stichting Herbergen samen met de bewoners en genodigden een 24 urig ritueel uit op het erf van Rianne Makkink en Jurgen Bey in Kraggenburg, de Noordoostpolder. Het ritueel was gebaseerd op de ontstaansgeschiedenis van de Noordoostpolder en is een eerbetoon aan het werk van de eerste bewoners.
De vertelling van Licht, Donker... Licht is niet afgelopen met het einde van het ritueel. Elke scene is vanuit verschillende perspectieven op film vastgelegd en zal tot nieuw verhaal van de Noordoostpolder worden samengesmeed.

'After the tone' 
gaat over een afgemeten tijd waarin zich een grote verandering voltrekt: in het begin is de hoofdpersoon een succesvolle winnaar, aan het eind is hij niet alleen verdwenen maar heeft ook bijna iedereen definitief afscheid van hem genomen. After the tone is een strenge, "conceptuele” film die tegelijkertijd heel emotioneel is. De tekst is fictief, de beelden zijn documentair. 
Meer info 'Licht, Donker... Licht & After The Tone'

'Age of Wonderland'
As part of the DDW partner programma 'Age of Wonderland', Baltan Laboratories and Hivos organize several workshops centered around social innovation. It's unique opportunity to interact with six international talents from Keni, Uganda, Indonesia, Honduras and Guatemala. Check out the schedule at www.ageofwonderland.nl and book your spot via www.baltanlaboratories.org


 

 


 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.