Keynote speech van Paul Scheffer

Di 16 september 2014

Op donderdag 18 september is Paul Scheffer te gast in Club Natlab. Scheffer zette in 2000 het immigratiedebat in Nederland op scherp met het artikel ‘Het multiculturele drama’ en schreef daarna Het land van aankomst. In zijn keynote speech zal Paul Scheffer vertellen over zijn nieuwe onderzoek naar de effecten van digitalisering. Verder zal hij ingaan op kosmopolitisme en vernieuwing van de stad.
 


Paul Scheffer (1954) is sinds 2011 hoogleraar Europese Studies in Tilburg, daarvoor was hij hoogleraar grootstedelijke vraagstukken aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn laatste twee boeken zijn: Immigrant Nations (2011) en Alles doet mee aan de werkelijkheid - Herman Wolf 1893-1942 (2013). Verder maakt hij documentaireseries voor televisie, onder meer Land van aankomst (2014).

Voorafgaand aan de speech is er de mogelijkheid voor een meet & greet en zal hij boeken signeren. In samenwerking met boekhandel Van Piere verkopen wij Alles doet mee aan de werkelijkheid en Land van aankomst tijdens deze avond. De speech zal tot 20.20 uur duren, zodat u aansluitend nog naar het defilé op het stadhuisplein kunt gaan.

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.