Kinderfilms in de meivakantie!

Vr 25 april 2014

Voor de allerkleinsten én voor wat grotere kinderen vertonen we de hele meivakantie weer leuke en grappige films. Je kunt naar De Superheld (6+) of je gaat kijken naar Stip en Vlek doen weer gek (3+). Lees hieronder meer over de films, dan kun je je er alvast op verheugen!

Stip en Vlek doen weer gek (3+)
Stip en Vlek halen weer de dolste capriolen uit in de tweede aflevering over de avonturen van de grappige konijntjes. Ze slaan ijverig aan het bakken, proberen op hun oren te staan, gaan paddenstoelen plukken in het bos en bereiden zich voor op een discofeest. Zweedse animatiefilm (6 verhaaltjes) voor de allerkleintjes.

De Superheld (6+)
De 11-jarige Modulf denkt dat hij een superheld is. Op school wordt hij keer op keer gepest. Maar dat vindt hij prima, want telkens wanneer hij gepest wordt, redt hij weer een ander van gepest te worden. Een nieuw buurmeisje, Lise, zet de wereld van Modulf op zijn kop. Zij is het niet met Modulf eens. Ze brengt hem de fijne kneepjes van Aikido bij, zodat Modulf zich in het vervolg kan verdedigen tegen zijn pestkoppen. Maar zo simpel blijkt het toch niet te zijn...

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.