Februari = meer_muziek

Vr 07 februari 2014

En er mag gedanst! In februari presenteert Natlab door Plaza Futura meer_muziek. Muziek in film bijvoorbeeld, met een speciale versie van Screen it Loud, geprogrammeerd door local hero Lady Aïda. Ze koos de film en draait na afloop platen in het café. Bovendien is er deze maand live muziek van Tigre Blanco in een fijne zondagmiddagsetting en een axes-concert van Bram Stadhouders.
 

Screen it Loud: Chosen by... Lady Aida
Zaterdag 15 februari om 21.30 uur 
 
In februari, maart en april verzorgen drie lokale muziekhelden de invulling voor Screen it loud. Ze kiezen de muziekdocumentaire en leiden de film in. Na afloop van de film is er een kleine afterparty in het café.
Lady Aïda bijt het spits af met oldskool techno in de film HIGH TECH SOUL - The Creation Of Techno Music. Ze leidt de documentaire in en draait na afloop haar favoriete Detroit-klassiekers.
 
Dansen op zondagmiddag
Zondag 23 februari om 15.00 uur  
Met goede live muziek én een bar in de zaal: dansen op zondagmiddag! Deze zondag op het programma: Tigre Blanco.
Tigre Blanco maakt akoestische filmische muziek die zo uit de soundtrack van een nieuwe “paellawestern” van Tarantino lijkt te komen, duistere gypsy soul met een rauwe twist. Een bijzondere combinatie muzikanten uit de Eindhovense rock scene en reggaeband Beef!
 
Axes: Bram Stadhouders Trio & Nederlands Kamerkoor met Henosis
Donderdag 27 februari om 20.30 uur  

‘Vergeet je kapsel, want je haren staan stijf naar achteren, als de krachten vanaf het podium de toegestane limiet ver overschrijden’, schreef de Volkskrant in een 4-sterren recensie na de première van Henosis.
Bram Stadhouders bewijst dat klassiek en jazz/improvisatie als twee totaal verschillende disciplines te verenigen zijn in één werk. Een grote intense en organische ervaring van bombastische, maar ook zeer intieme sferen. Met een perfecte synergie tussen dirigent, koor en improvisatoren.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.