Club Natlab &GLOW

Do 07 november 2013

Onder de naam Glow Next biedt het Strijp-S terrein van 9 t/m 16 november een bijzonder programma in het kader van het licht- en architectuurfestival GLOW. Club Natlab sluit hierbij aan met een divers programma rond de basiselementen van film: licht, geluid en beweging. Met interactieve (video)installaties, performances, dans, kortfilms, filmklassiekers met lezing, live muziek en een avond vol jazz.

Een route door Natlab toont drie interactieve installaties van Lihui (JP), Frieder Weiss (D) en Autobahn (NL). Het Eindhovense Lunapark ensemble brengt een concert waarin licht een bijzondere rol speelt, terwijl choreografe Ann van den Broek haar dansers in de voorstelling The Red Piece laat spelen met interactief geluid. Voor deze productie ging Van den Broek een samenwerking aan met de Belgische band Dez Mona.
Filmers/fotografen Paul en Menno de Nooijer brengen de performance LUX en een kortfilmprogramma. Bovendien is er de jazzavond A Glow of Jazz met filmklassieker Ascenseur pour l’echafaud, een ode aan Miles Davis met live muziek o.l.v. saxofonist Edward Capel en met Jules Deelder die jazzie plaatjes draait in het café.BEKIJK HIER HET HELE PROGRAMMA VAN CLUB NATLAB &GLOW

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.