Theater tijdens Club Natlab &FOOD

Do 24 oktober 2013

 

Theater gemist? Tijdens Club Natlab &FOOD zijn er twee bijzondere theatervoorstellingen te zien in en rondom Natlab.

Club Natlab is er iedere maand. Een festival -lang of kort- rond een actueel thema dat met een mix van disciplines voortdurend de grenzen opzoekt. En ze overschrijdt. Verwacht het onverwachte in samenwerking, in programma, in ontmoeten en meemaken. De eerste Club Natlab heeft FOOD als thema. Eten brengt mensen samen en leidt daarmee altijd tot een verhaal. Precies wat Plaza Futura graag toevoegt aan Strijp-S en de activiteiten die er al zijn: een verhaal. Tijdens Club Natlab &FOOD zijn er twee bijzondere theatervoorstellingen te zien in en rondom Natlab.

Club Natlab &FOOD | Eet Smakelijk | Ilay den Boer
wo 30 okt t/m vr 1 nov om 19.30 uur  

voorstelling en maaltijd ineen
“Je gulzig laven aan gevulde avocado’s, rode wijn en kip bereid door de oma van de theatermaker. Heerlijk, totdat landverraad, loyaliteit en culturele identiteit onderwerp van gesprek worden. Bij dit ‘tafeltheater’ gaan hoofd en maag samen.” - De Volkskrant. ‘Eet Smakelijk’ ging in december 2008 in première en werd geselecteerd voor Het Theaterfestival Vlaanderen 2009. Hiermee behoorde de voorstelling tot de 14 beste voorstellingen in Vlaanderen van het theaterseizoen 2008/2009. Concept en spel: Ilay den Boer
 
Club Natlab &FOOD | Huiskamerroute 
vr 1 & za 2 november om 19.30 & 20.30 uur en zo 3 november om 15.00 & 16.00 uur  
De eerste in een reeks van theatrale projecten die niet in Natlab plaatsvinden, maar juist daarbuiten. Philipsdorp en Strijp-S worden het podium. Aan de keukentafel geven bewoners een inkijkje in hun huis en hart, met als thema eten. Op weg verrassen en verontrusten kunstenaars ons met hun kijk op hoe wij omgaan met voedsel. Met bijdragen van schrijvers Henk van Straten en Rogier Schippers, theatermaakster Peerke Malschaert, stadsdichter Merel Morre, bewoners van Strijp-S en muziek van Tigre Blanco. Regie: Lenneke Maas.

 
 
 
 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.