Sushi liefhebbers opgelet!

Do 24 oktober 2013

Maak je eigen duurzame sushi voorafgaand aan de documentaire Jiro dreams of Sushi en laat al je zintuigen prikkelen tijdens het filmkijken.

Onder leiding van de jonge chef Tosao van Coevorden maak je tijdens de workshop Sushi NL je eigen sushi die je tijdens de documentaire Jiro dreams of Sushi mag opeten. Tosao is manager bij Japans Restaurant Izakaya in Amsterdam en gaf in het verleden workshops bij o.a. het Food Film Festival en schrijft recepten.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen naar de documentaire te gaan. Wij zorgen er voor dat de sushi voor je klaar staat zodat ook jij kunt beleven hoe een film eigenlijk smaakt.

Klik hier voor kaarten voor workshop en documentaire.
klik hier voor kaarten voor documentaire en sushi/groene thee.

Bios op je bord is een programma tijdens Club Natlab &FOOD en is gemaakt door gastcuratoren van de Design Academy Toos Hartog en Christian Heikoop.

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.