Vandaag is Peter Stigter te gast!

Wo 23 oktober 2013

Vanavond, woensdag 23 oktober om 19.30 uur,  is internationaal catwalk- en modefotograaf Peter Stigter te gast in Natlab. In het café van Natlab is een fototentoonstelling van Stigter te zien.

Internationaal catwalk- en modefotograaf Peter Stigter is de hoofdgast in een avond vol mode, films, anekdotes en bespiegelingen over de plaats van mode in ons dagelijks leven. Vanavond laat hij zijn lievelingsfilm ‘Little Miss Sunshine’ zien en toont hij een aantal zelfgeproduceerde korte modefilms, waaronder een achtergronddocumentaire van de laatste haute coutureshow van Viktor & Rolf. Het gesprek met Peter Stigter wordt gevoerd door directeur van Pauline Terreehorst, die zelf twintig jaar moderedacteur was van de Volkskrant, waardoor ze de carrière van Peter Stigter van dichtbij heeft gevolgd.

Stigters’ foto’s van modeshows in Milaan, Parijs, New York en Amsterdam zijn te zien in alle toonaangevende tijdschriften en kranten in Nederland en daarnaast in de Los Angeles Times en de Toronto Star en Fashion Magazine in Canada. Met zijn team werkt hij al jaren voor Viktor & Rolf, G-Star, de Dutch Fashion Foundation, Amsterdam Fashion Week en het Fashion Institute Arnhem.

Klik hier voor kaarten.

 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.