Laatste weekend DDW in Natlab

Za 26 oktober 2013

Tijdens het laatste weekend van de Dutch Design Week is Natlab dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en bieden wij een vol programma.

Tijdens de openingsmaand van Natlab – Club Natlab &FOOD – heeft Natlab de samenwerking gezocht met de Dutch Design Week. Een aantal programma-onderdelen is officieel deelnemer van het Dutch Design week programma. Bekijk hier het volledige programma.

Een greep uit het aanbod. Overdag zijn diverse exposities, van o.a. Peter Stigter en Vera van het Hof & Lisa Klappe te bezichten. In de De Nooijer zaal zijn twee video-installaties van Hans Op de Beeck te zien. BROET presenteert het werk van afgestudeerden van AKV | St. Joost. In de Dick Raaijmakers zaal toont Baltan Laboratories de Ideofoon 1. Op zaterdag 26 november is Instant Fiction van Sarah van Lamsweerde te zien, een live video-registratie waarin u, asl nietsvermoedend publiek de hoofdrol speelt.

Op zaterdagavond worden de prijswinnaars van de Stop Motion Workshop en de Animatie Competitie bekend gemaakt tijdens de eerste Award Ceremonie in Natlab van BROET en Natlab door Plaza Futura. De jury, bestaande uit Leon van Rooij (Playgrounds Festival/STRP), Niels Hoebers (animator) en Tünde Vollenbroek (hoofd programma Klik!), selecteerde vijf workshop-films en acht finalisten uit de 21 inzendingen voor de Animatiewedstijd. De toegang is gratis.

Natuurlijk draait ook ons reguliere filmprogramma met o.a. Gouden Kalf winnaar Borgman en Gouden Palm winnaar La Vie d'Adèle.

Het café-restaurant is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend, de keuken is vanaf 11.00 uur open.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.