Za 12 & zo 13 okt: open dagen Natlab

Za 12 oktober 2013

Op zaterdag 12 & zondag 13 oktober bent u van harte welkom in Natlab. Tussen 10.00 - 14.00 uur is er in alle ruimten en zalen een doorlopend gratis programma te zien.

Natlab door Plaza Futura presenteert een gratis doorlopend filmprogramma in de zalen van Natlab. Deze programma’s zijn gewijd aan een selectie van filmmakers, video-kunstenaars en organisaties die werken op het kruispunt van kunst, techniek en wetenschap. Het programma komt tot stand in samenwerking met partnerinstellingen. In de expozaal van Plaza Futura ziet u een video-installatie met twee werken van Hans Op de Beeck: Celebration & Celebration Buenos Aires. Deze installatie is tot en met zondag 27 oktober te zien.

Baltan Laboratories presenteert in de expozaal de Ideofoon 1 van de onlangs overleden Dick Raaijmakers, ook bekend als Kid Baltan. De video Greeting Cultures is een onderzoeksproject naar de historische lijn van uitvindingen in het oude Natlab en zal doorlopend te zien zijn in de Baltan Basement. Om 14.00 uur geeft Paul D. Miller een lezing over zijn onderzoek en visie op Antarctica. Gratis toegang.

BROET biedt een workshop aan voor beginnende en gevorderde acteurs onder leiding van Hugo Metsers. Aanvang 14.00 uur.

Op beide dagen start vanaf 14.30 uur het reguliere filmprogramma (hiervoor gelden de reguliere filmprijzen).
 

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.