Oproep aan filmmakers!

Do 19 september 2013

AnimatieWedstrijd Natlab
In aanloop naar de opening van Natlab in Eindhoven, nodigen Natlab door Plaza Futura en Broet alle animatiefilmmakers en illustratoren uit deel te nemen aan de allereerste AnimatieWedstrijd van het Natlab. Nederlandse en internationale animatieproducties gemaakt ná 2010 kunnen meedoen. De lengte van iedere film is maximaal 10 minuten. Alle animatiestijlen en -technieken zijn toegestaan.

Thema: &Food
De wedstrijd is onderdeel van het openingsprogramma van het Natlab, dat zich richt op de sociale eigenschappen en symbolen rondom 'voedsel' en 'eten'. De inzendingen moeten daarom ook gerelateerd zijn aan dit thema.
Professionele en niet-professionele animatiefilmmakers en illustratoren kunnen korte animatiefilms insturen die ze zelf maakten, al dan niet in opdracht.

Awarduitreiking en prijzen
Een deskundige jury beoordeelt alle films en zal een winnaar kiezen, die wordt bekendgemaakt op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur in Natlab. De winnende productie wordt de hele maand november vertoond voorafgaand aan één van de
filmpremières in Natlab.

Insturen
De animatieproducties kunnen tot 10 oktober 2013 per mail of per post ingestuurd worden. Vermeld altijd de titel, land en jaar van productie, de lengte van de film en je emailadres.

Per mail:
christian@plazafutura.nl

Per post:
Natlab door Plaza Futura
T.a.v. Christian Pazzaglia
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

We kijken uit naar de inzendingen!

Natlab door Plaza Futura & Broet
www.natlab.nl | www.broet.nl


OPEN CALL ENG | OPROEP NL

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.