Ons nieuwsoverzicht

 • Virtual Reality Weekend tijdens Pasen

  Met Pasen maakt u in Natlab kennis met de nieuwste bioscoopervaring Virtual Reality tijdens het gratis te bezoeken VR-Weekend.

 • BoekieBal 2018

  Vier zaterdag 17 maart met ons het einde van de Boekenweek tijdens BoekieBal! Het thema van de avond is Paradijsvogels. Laat deze avond alles vliegen en geniet van een programma vol literatuur, muziek, kunst, natuur, paradijselijke hapjes en nog veel meer!

 • Fototentoonstelling Vereeuwigd in Natlab

  Afgelopen vrijdag 9 maart is in Natlab in besloten kring de opening van de nieuwe fototentoonstelling Vereeuwigd gevierd. Bij deze feestelijke opening was o.a. fotografe Micky Hoogendijk aanwezig. De expositie is vanaf nu voor publiek toegankelijk.

 • Vacature 'Medewerker marketing & communicatie'

  Voor onze afdeling marketing & communicatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Heb jij affiniteit met film en met het schrijven van filmteksten? Houd jij je bezig met de vragen hoe je mensen interesseert voor kwaliteitsfilm en visuele cultuur in het algemeen, en hoe je ervoor zorgt dat de huidige bezoekers tevreden blijven en hun enthousiasme delen? Momenteel is er een openstaande functie voor een medewerker marketing & communicatie (36 uur per week). Meer info over de vacature lees je hier

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.